Usein kysytyt kysymykset

Liukuovet

Liukuovien tilausta varten riittää aukon tarkat sisämitat: leveys ja korkeus, jotka on hyvä varmistaa useammasta kohdasta. Teemme liukuovien mitoituksen sekä limityksen puolestasi.

Alumiiniprofiileihimme (Aalto, Classic Mini ja Classic Maksi) on saatavilla ovien yläpäähän hidastinmekanismi. Hidastin nappaa oven kiinni ennen sen osumista kaapiston reunaan ja sulkee oven hitaasti loppuun. Hidastin pitää myös ovet hieman tiukemmin kiinni.

Alumiinikehysprofiilit soveltuvat mainiosti myös kosteisiin tiloihin ja jopa ulos erilaisiin terassilasitusratkaisuihin.

Yleensä vanhoissa kaapistoissa hyllyjen ja päätylevyjen syvyysmitta on sama, jolloin liukuovet eivät mahdu olemassa olevan kaapiston runkojen sisäpuolelle. Helpoin ratkaisu on tilata toiseen tai molempiin reunoihin kaapistoa uudet päätysivut n. 10 cm olemassa olevaa runkoa syvempänä ja asentaa tälle välille liukuovet.

Kaikkiin liukuovi- sekä kaapistotilauksiin sisältyy tarvittavat asennustarvikkeet.

Kaikki tilaukset sisältävät kaksiuraiset kiskot.

Kaapistot

Asennus on vaivatonta pikakiinnitteisten epäkeskohelojen ansiosta; heloille löytyy levyosista valmiiksi koneistetut reiät. Tuotteesi mukana tulevat myös kattavat asennusohjeet. Kaapisto on helpointa kasata kahdestaan! Asennusohjeet löydät sivujemme alareunasta.

Kaikki kaapistomme valmistetaan mittatilaustuotteina, joten kaikkien osien muuttaminen on mahdollista. Jos verkkovalikoimastamme ei löydy sopivaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@vizier.fi. Muokkaamme tarvittaessa kaapiston juuri Sinun toiveidesi mukaan. Mittatilaustuotteet eivät tunne rajoja.

Valikoimastamme löytyy valkoinen melamiinipinnoitteinen kosteudenkestävä levy. Levy ei kuitenkaan kestä suoraa kastumista, mutta sitä voidaan hyödyntää esimerkiksi kodinhoitohuoneissa. Kosteisiin tiloihin komeroiden tai tasojen alle laitetaan usein putkijalat. Alumiinikehyksiset liukuovemme soveltuvat märkiin tiloihin ja jopa ulos.

Kaikkiin liukuovi- sekä kaapistotilauksiin sisältyy tarvittavat asennustarvikkeet.

Toimitus

Mittatilausliukuovien sekä -kaapistojen toimitusajat ovat 1-3 viikkoa tilauksesta. Mittatilaustuotteet siirtyvät tuotantoon, kun olemme vastaanottaneet maksusuorituksen. Maksusuorituksen saapumisen jälkeen saat sähköpostiisi tuotantovahvistuksen, josta ilmenee tuotteen toimitusaika.

Toimitusajat voivat vaihdella sopimusvalmistajan lomien sekä tuotannollisten syiden takia, ilmoitamme aina poikkeavista toimitusajoista selkeästi tilausvaiheessa.

Tilaamasi tuotteet toimitetaan kotiovellesi Manner-Suomessa suoraan tehtaalta. Rahtiliike toimittaa tuotteet katutasoon, eikä suorita kantotyötä jos sitä ei ole erikseen sovittu. Ilmoita kantoavun tarpeesta tilausta tehdessäsi lisätietokenttään.

Saat sähköpostiisi tuotantovahvistuksen yhteydessä toimitusviikon. Toimitusta edeltävänä päivänä saat ilmoituksen saapumisajasta kahden tunnin tarkkuudella.

Voit sopia tuotteiden jättämisestä oven ulkopuolelle tai esimerkiksi katokseen erikseen rahtiliikkeen kanssa. Rahtiliike soittaa toimituspäivänä ennen toimitusta.

Maksaminen